De oorspronkelijke bijlage downloaden

 
 
 
 
 
 

Persbericht 
 
 

Taartenactie bij jubileum 
 

Van Koppen & Van Eijk Personeelsdiensten BV deelt de eerste week van september 750 taarten uit aan klanten ter ere van het 5-jarig bestaan. Sinds de oprichting van Van Koppen & Van Eijk is de uitzendonderneming gegroeid tot ruim 1.500 werkende uitzendkrachten. 

Door de goede wisselwerking tussen Van Koppen & Van Eijk, klanten en uitzendkrachten zijn nu meer dan 1.500 mensen aan het werk. De taartenactie is een jaarlijkse actie met als doel klanten en uitzendkrachten te bedanken voor deze goede samenwerking. Dit jaar is de actie gekoppeld aan het 5-jarig jubileum en krijgt een extra feestelijk tintje: op 20 september 2008 organiseert het uitzendbureau een spetterende avond voor zowel klanten, vaste medewerkers als uitzendkrachten. 

Van Koppen & Van Eijk Personeelsdiensten BV is een uitzendbureau voor de agrarische, logistieke en technische sector. Met 4 vestigingen in Nederland, 3 vestigingen in Polen, ruim 1.100 slaapplaatsen (waaronder 3 hotels in Noordwijk) en meer dan 1.500 werkende Poolse en Nederlandse uitzendkrachten is Van Koppen & Van Eijk één van de grootste uitzendondernemingen binnen de genoemde sectoren. 
 
 
 
 

============

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Koppen, telefoonnummer 06-22917079. Kijk ook op www.vankoppen-vaneijk.nl.