fotos

Met Peter naar Breda
13 juli 2007

ckb
ckb
tripkaartje
tripkaartje
Vrijdag de 13e, een leuke dag voor een klein tripje. Met een collega naar Breda en om de driehoek compleet te maken, naar Neeltje Jans en weer Rotterdam
Het weer knapte precies op tijd op. Deze ochtend nog laaghangende bewolking, maar in de middag optrekkend en lekker warm. Mooi dus. De Q was gereserveerd voor ons en om kwart voor vijf hingen we dan ook in de lucht.
Vanaf baan 24 met een zuidelijke wind, prima. Via Romeo uit de CTR en dan de rijksweg volgen naar Breda.
Dat duurt niet lang, en het NAC stadion moet eerst op de plaat. Dan naar het CKB, het hoofdkantoor van Esso. Daa vlakbij woont Peter , en ja hoor zijn flat komt prominent in beeld. De Q vliegt mooi en we sturen naar het westen, langs Seppe en steenbergen we blijven buiten de CTR van Woensdrecht, waarna Peter het stuur neemt.
Het gaat meteen mooi en strak, hoe bestaat het, heb ik daar zoveel moeite mee gehad.
Een mooie 360 boven Tholen gaat ook goed en we sturen naar Neeltje Jans. Ik wil toch ook graag zelf een bochtje draaien, en we gaan een 360 met een bank van 60 graden doen. Tenslotte moet je dat toch ook regelmatig oegfenen om niet voor paal te staan bij de jaarlijkse test. Op het kaartje is ie mooi te zien, een steile bocht met 2G.
We gaan snel verder met de wind in de rug, naar Spijkenisse en vervolgens een rondje raffinaderij. Dan weer via de Waterweg en Euromast naar het veld. Een uur en twintig minuten later staan we weer op baan 24, met een klein crosswindje. Op de club een biertje en het weekend kan weer beginnen.


peter
peter
raff
raffinaderij
Home