even over de Botlek

16 october 2007


naar de plaatjes
Alweer een maand niet gevlogen, dat kan dus niet. De bekende kriebels zijn niet meer te weerstaan en om half drie trek ik aan mijn stutten. Dag Esso, even vliegen.
Hoewel het stralend weer is , wist ik dat het zicht maar zo zo zal zijn. Slecht voor de plaatjes, maar lekker te vliegen.
Ik vind nog een slachtoffer ook. Peter wil wel mee. We gaan.
De weg staat barstens vol, en het duurt drie kwartier voordat ik op de club ben. Ik boek de SVM en bel mijn vluchtplan door.
DCT Spijkenisse en verder voor 50 minuten lokaal. Er zit nog voor wel drie uur aan brandstof in, dus we kunnen zo weg. Om tien voor half vier hangen we, en gaan rechtstreeks naar de raffinaderij. Je bent er echt in een zucht en we maken mooie plaatjes, die had ik beloofd aan Robbert voor zijn contractor kampje.
We gaan verder na een aantal leuke bochtjes, naar Brielle en maken een rondje Maasvlakte, inclusief de Maasvlakte 2 in wording. Daarna terug over de Waterweg en via de Euromast en Pappa weer naar het veld. Om vijf uur weer terug aan de grond. Mijn honger is gestild, het was wr leuk !
tripkaart
bmw
target

Home